top of page

Tilaus- ja toimitusehdot
 
Voit ottaa yhteyttä sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse, instagram- tai facebookviestillä. Pyrin vastaamaan kyselyihin kahden arkipäivän sisällä. Mikäli tilaus on kiireellinen, varminta on ottaa yhteyttä puhelimitse.
 
Toimin leipomollani yksin, joten varmistaaksesi paikan kalenterissa suosittelen tekemään tilauksen vähintään 7-14vrk ennen tarvetta, sesonkiaikoina jopa aiemminkin. Toki mahdollisuuksien mukaan pyrin ottamaan tilauksia lyhyemmälläkin varoitusajalla, aina siis kannattaa kuitenkin kysyä.
 
Tilaustiedot
 
Kerrothan tilauksen yhteydessä minulle seuraavat tiedot:
- Milloin tilaus tarvitaan/noudetaan
- Minkälainen tilaus on kyseessä
- Tarvittavat tuotteet + henkilömäärä
- Maku- ulkonäkö- ja väritoiveet
- Mahdolliset erityisruokavaliot/allergiat
- Nimesi ja yhteystietosi
 
Voimme suunnitella kakun yhdessä, tai halutessasi voit lähettää tilauksen liitteeksi idea- ja inspiraatiokuvia. Otathan kuitenkin huomioon, että kakku on aina tekijänsä näköinen uniikki yksilö, joten täysin kopiota on mahdotonta valmistaa.
 
Alustava kysely ei sido sinua vielä mihinkään, vaan tilaukset vahvistetaan aina sähköpostilla erikseen.
 
Maksu
 
Tilaukset maksetaan noudon yhteydessä joko pankkikortilla, tai käteisellä (tasaraha).
Mahdollisuus myös ennakkolaskuun (laskutuslisä +5e) Maksutavasta sovitaan aina erikseen tilauksen vahvistuksen yhteydessä.
Mikäli valitset laskun, tulee suorituksen näkyä tilillä ennen noutoa.


Peruutus
 
Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7vrk ennen tilauksen noutopäivää. Tätä myöhemmistä peruutuksista veloitetaan 50% tuotteen hinnasta jo menetetyn työajan ja ainekustannusten vuoksi.  Noutamatta jääneet tilaukset veloitetaan täysimääräisenä. Mikäli asiakkaan puolelta peruutuksen syynä on sairastapaus, voidaan tilausta siirtää kertaalleen haluamaanne päivään, jos kalenterissa on tilaa. Jos peruutus joudutaan tekemään leipurin toimesta, asiakkaalle ilmoitetaan viipymättä ja jo mahdollinen maksettu lasku palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. Muuta korvausta ei kuitenkaan valitettavasti voida antaa.
 
Nouto/toimitus
 
Tilaukset noudetaan leipomolta arkisin normaalisti klo 14.00 jälkeen ja viikonloppuisin klo 12.00 jälkeen Ulvilasta.
Muut noutoajat sovitaan erikseen. Osoite on Tähtisentie 7 a 4. 
Kakut valmistetaan taipumattomalle pahviselle alustalle, josta sen voi myös kätevästi tarjoilla. Tämän jälkeen tilaus pakataan kakkulaatikkoon. Noutotilanteessa hakijan tulee hyväksyä tuotteen/tuotteiden ulkonäkö kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen reklamointia ei tuotteiden ulkonäköön liittyen oteta enää vastaan. Huomioithan myös, että kakut tulee kuljettaa tasaisella alustalla joko apukuskin jalkatilassa tai takakontissa, ei siis penkillä tai sylissä, jolloin kakku saattaa päästä liikkumaan ajon aikana. Kuljetuksen jälkeen tuotteet on säilytettävä jääkaappilämpötilassa
(+6 asteessa) tarjoiluun asti. Noudon yhteydessä vastuu tuotteesta ja sen säilytyksestä siirtyy asiakkaalle. Tilauksiin on mahdollista saada myös toimitus, josta veloitetaan lähtömaksu 50e +0.46e/per ajettu kilometri. Yli 15km ylittävästä matkasta 1e/per ajettu kilometri.
Toimitus on mahdollista saada myös pidemmälle, varsinaisen toimialueeni ulkopuolelle. Hinnoittelu pidemmissä kuljetuksissa sovitaan aina erikseen, sillä hintaan vaikuttaa moni asia – aina matkan pituudesta, juhlapaikan sijainnista, ja tilaisuuden luonteesta kuljetettavaan tuotteeseen/tuotteisiin asti.


Huomioita
 
Valmistan keittiössäni tarpeen vaatiessa myös erikoisruokavaliotuotteita. Huomioithan kuitenkin, että samassa tilassa käsittelen myös allergisoivia raaka-aineita, jolloin hyvästä hygieniasta huolimatta ilmassa saattaa leijailla mm. jauhopölyä.

Leipomo Ulvila

bottom of page