Tilaus- ja toimitusehdot

 

Voit ottaa yhteyttä sivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella, puhelimitse, instagram- tai facebookviestillä. Pyrin vastaamaan kyselyihin 2 arkipäivän sisällä. Mikäli tilaus on kiireellinen, varminta on ottaa yhteyttä puhelimitse.

 

Toimin leipomollani yksin, joten varmistaaksesi paikan kalenterissa suosittelen tekemään tilauksen vähintään 7-14vrk ennen tarvetta, sesonkiaikoina jopa aiemminkin. Toki mahdollisuuksien mukaan pyrin ottamaan tilauksia lyhyemmälläkin varoitusajalla, aina siis kannattaa kuitenkin kysyä.

 

Tilaustiedot

 

Kerrothan tilauksen yhteydessä minulle seuraavat tiedot:

- Milloin tilaus tarvitaan/noudetaan

- Minkälainen tilaus on kyseessä

- Tarvittavat tuotteet + henkilömäärä

- Maku- ulkonäkö- ja väritoiveet

- Mahdolliset erityisruokavaliot/allergiat

- Nimesi ja yhteystietosi

 

Voimme suunnitella kakun yhdessä, tai halutessasi voit lähettää tilauksen liitteeksi idea- ja inspiraatiokuvia. Otathan kuitenkin huomioon, että kakku on aina tekijänsä näköinen uniikki yksilö, joten täysin kopiota on mahdotonta valmistaa.

 

Alustava kysely ei sido sinua vielä mihinkään, vaan tilaukset vahvistetaan aina sähköpostilla erikseen.

 

Maksu

 

Tilaukset maksetaan joko etukäteen lähetetyllä sähköpostilaskulla tai noudon yhtydessä käteisellä (tasaraha). Maksutavasta sovitaan aina erikseen tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Mikäli valitset laskun, tulee suorituksen näkyä tilillä ennen noutoa.

 

Peruutus

 

Mahdolliset peruutukset on tehtävä 7vrk ennen tilauksen noutopäivää. Tätä myöhemmistä peruutuksista veloitetaan 50% tuotteen hinnasta jo menetetyn työajan ja ainekustannusten vuoksi.  Noutamatta jääneet tilaukset veloitetaan täysimääräisenä. Mikäli asiakkaan puolelta peruutuksen syynä on sairastapaus, voidaan tilausta siirtää kertaalleen haluamaanne päivään, jos kalenterissa on tilaa. Jos peruutus joudutaan tekemään leipurin toimesta, asiakkaalle ilmoitetaan viipymättä ja jo mahdollinen maksettu lasku palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan. Muuta korvausta ei kuitenkaan valitettavasti voida antaa.

 

Nouto/toimitus

 

Tilaukset noudetaan leipomolta erikseen sovittuna ajankohtana Ulvilasta. Osoite on Tähtisentie 7 a 4. Kakut valmistetaan taipumattomalle pahviselle alustalle, josta sen voi myös kätevästi tarjoilla. Tämän jälkeen tilaus pakataan kakkulaatikkoon. Noutotilanteessa hakijan tulee hyväksyä tuotteen/tuotteiden ulkonäkö kokonaisuudessaan. Tämän jälkeen reklamointia ei tuotteiden ulkonäköön liittyen oteta enää vastaan. Huomioithan myös, että kakut tulee kuljettaa tasaisella alustalla joko apukuskin jalkatilassa tai takakontissa, ei siis penkillä, jolloin kakku saattaa päästä liikkumaan ajon aikana. Kuljetuksen jälkeen tuotteet on säilytettävä jääkaappilämpötilassa (+6 asteessa) tarjoiluun asti. Noudon yhteydessä vastuu tuotteesta ja sen säilytyksestä siirtyy asiakkaalle. Tilauksiin on mahdollista saada myös toimitus, josta veloitetaan lähtömaksu 20e +0.44e/per ajettu kilometri.

 

Huomioita

 

Valmistan keittiössäni tarpeen vaatiessa myös erikoisruokavaliotuotteita. Huomioithan kuitenkin, että samassa tilassa käsittelen myös allergisoivia raaka-aineita, jolloin hyvästä hygieniasta huolimatta ilmassa saattaa leijailla mm. jauhopölyä.

Leipomo Ulvila