top of page

Hääparille

Hääkakku? Hulppea jälkiruokakokonaisuus? Monta pienempää kakkua vaiko yksi iso? Näiden kysymysten äärellä monet hääparit viettävät aikaa ja  pohtivat mikä olisi itselle se sopivin ratkaisu. Häiden jälkiruokapöytä ja kakunleikkaus on yksi odotetuimmista yksittäisistä asioista hääjuhlassa.

Mitä minä voin tarjota teille?

Hääkakun suunnittelu ja tilaaminen on aina prosessi, onhan se kuitenkin yksi elämän tärkeimmistä kakuista. Monet haluavat panostaa näyttävään ja
omannäköiseen hääkakkuun, joka toistaa hääjuhlan teemaa/värimaailmaa. Tarjoan teille ammattimaisen ja ystävällisen palvelun lisäksi kauniin ja    herkullisen kakun. Joskus olen kuullut sanottavan, että kakku, joka näyttää hyvältä, ei voi maistua hyvältä. Tämä on täysin väärä uskomus, ja olenkin  tehnyt paljon työtä sen eteen, että nämä kaksi asiaa saadaan mahtumaan samaan kakkuun. Pystyn toteuttamaan myös hulppeita  jälkiruokakokonaisuuksia amerikkalaiseen wedding sweet table -tyyliin, jossa itse hääkakun kaveriksi katetaan pöytään runsain mitoin erilaisia pieniä,  makeita herkkupaloja. Jälkiruokakokonaisuudet suunnitellaan aina erikseen, hääparin toiveita kuunnellen. Kokonaisuudet voivat sisältää marenkeja,  annosmousseja, macaroneja, minikuppikakkuja, brownieita, cookieita...You name 
it!

Miten varaan/tilaan hääkakun? 

Hääkakkuvarauksia otetaan aina vuodeksi kerrallaan. Kakun tai jälkiruokakokonaisuuksien tiedustelu ja varaus kannattaa aloittaa heti, kun hääpäivä  on selvillä. Häätilauksia voidaan ottaa vain rajallinen määrä viikonloppua kohden ja päivät varataankin yleensä nopeasti täyteen. 

Ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla kakkuheidi@gmail.com, tai yhteydenottolomakkeella suoraan tältä sivustolta. Hääkakkujen hinnat ovat alk.    6,50e/hlö. Lopullista hintaa voidaan kuitenkin alustavasti jo arvioida henkilömäärän ja haluamanne kakun tai jälkiruokakokonaisuuden tyylin     perusteella. Jokaista yksityiskohtaa ei siis tarvitse tässä vaiheessa vielä tietää, mutta mitä tarkemmin toiveet on tiedossa, sitä tarkemmin pystytään   myös hintaa arvioimaan. Muistathan mainita yhteydenotossa myös juhlienne päivämäärän. Jälkiruokakokonaisuuksissa hinnoittelu vaihtuu hlöhintaan, kun tilaat kakun lisäksi yli kolme muuta makeaa vaihtoehtoa tarjolle. Muussa tapauksessa hinta on listahinnan mukainen.


 Hääkakkutasting

Varauksen tehneille hääpareille järjestetään hääkakkutasting, johon saa valita 3 mieleistä pohja/täyteyhdistelmää valikoimastani ja niistä valmistetaan   pienet maistelukakut. Lisäksi tastingin yhteydessä käydään läpi kakun lopullista ulkonäköä, juhlienne mahdollista teemaa, sekä muita käytännön  asioita tilaukseen ja toimitukseen liittyen. Tastingin päätteeksi pakataan loput kakut vielä mukaan, jolloin maistelua voi jatkaa vielä kotona vaikkapa   kaasojen ja bestmanien kanssa. 

Tastingin yhteyteen on mahdollista ostaa erilaisia maistelupakkauksia macaronleivoksista, minikuppikakuista, sekä -donitseista.
Leipomolta löytyy myös macarontorni, jota vuokrataan macarontilausten yhteydessä. Kysy lisää!

Tastingin hinta on 50€ ja se pidetään varausmaksuna, sekä vähennetään toteutuneen tilauksen loppusummasta.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille yhdessä unelmienne hääkakku tai jälkkäripöytä!

bottom of page